Byggprojektledare till Chalmersfastigheter

Chalmersfastigheter driver utveckling av hållbara och attraktiva campus på Chalmers – tillsammans med och för Chalmers Tekniska Högskola. Vårt mål är att göra Chalmers, och deras campus, till världsledande med så litet avtryck som möjligt i ekologi och ekonomi samtidigt som vi maximerar välbefinnande och sociala värden. Eller ännu enklare – vårt mål är att Chalmers ska vara en hållbar mötesplats med global attraktionskraft. Följ oss i vårt arbete på chalmersfastigheter.se


Byggprojektledare till allt mellan rymd­observatorier och fönster mot omvärlden.

Det är lite speciellt att ha en av världens mest drivna tekniska högskolor som kund. Vi har lite andra saker att brottas med jämfört med en vanlig fastighetsägare. Ett rymdobservatorium. Mängder av laboratorier, verkstäder, försökshallar. Aulor och föreläsningssalar. Och massor med kontor också.

Att se till att allt fungerar ställer annorlunda krav jämfört med att ta hand om ett vanligt kontorshus. Det är här du kommer in i bilden. Nu söker vi en driven byggprojektledare för våra mindre projekt.

För dig som gillar resultat kan vi erbjuda en kreativ miljö.

Du ansvarar för våra små till medelstora projekt upp till ca 5 miljoner, där det stora flertalet är de riktigt små och kundnära projekten. Det är ombyggnationer, installationer, underhåll och renoveringar. Det är fönster, stambyte, klimatanläggningar, tak, labbutrustning, undervisningslokaler, kontor, energi- och miljöförbättringar. Alla med en sak gemensamt: från ax till limpa.

Det innebär att du gillar och föredrar att arbeta med flera mindre projekt samtidigt under kortare tidsperioder. Med andra ord trivs du med omväxlande arbetsuppgifter och med att se snabba och påtagliga resultat av ditt arbete.

Omväxling förnöjer.

Dina arbetsuppgifter spänner över ett brett fält:

  • Starta, driva, leda, avsluta och följa upp projekt.
  • Ansvara för upphandling av entreprenader och konsulter.
  • Se till att handlingar och ekonomiska rapporter uppdateras.
  • Utveckla rutiner för projektstyrning och miljöstyrning.
  • Leda, entusiasmera och kommunicera med kunder, entreprenörer, konsulter, förvaltare, myndigheter m fl.

Det var ett tag sedan du var nybörjare.

Du har en utbildning inom bygg och fastighet. Du har tidigare arbetat som byggprojektledare eller förvaltare och har gedigen erfarenhet av att driva projekt. Du kan rutinerna för ekonomi och uppföljning, projektmodeller, styrdokument, upphandling och entreprenadjuridik. Du är lyhörd och har lätt att samarbeta, och är tydlig i din kommunikation.

32 arbetskamrater ser fram emot att få träffa dig.

Vi är 32 medarbetare i en platt organisation. Med precision och med höga ambitioner inom hållbarhet jobbar vi för att tillsammans med Chalmers skapa attraktiva campus.

Ansökan.

I denna rekrytering samarbetar vi med Cordovan. För ytterligare information kring tjänsten är du välkommen att kontakta vår rekryteringskonsult Pia Strandh på
073-340 92 13 eller pia.strandh@cordovan.se.

Din ansökan ser vi fram emot senast den 5 mars via ansokgbg@cordovan.se


Läs mer relaterade nyheter

Cortègebygget intar Gibraltarvallen

 
Den 7 till 30 april är det på grund av Cortégebygge färre tillgängliga parkeringsplatser på Gibraltarvallen. Ett utmärkt tillfälle för den som har möjlighet att åka kollektivt eller cykla till Chalmers Johanneberg.

NU förbättrar vi området

 
Från den 1 januari 2016 har vi på Chalmersfastigheter AB gett Q-Park förtroendet att ta över parkeringsdriften vid Chalmers.

Förändring av Vera Sandbergs Allé

 
Under hösten 2016 kommer arbetet med ny utformning på ytan mellan Vasa 8 och Vasa 2–3(Vera Sandbergs Allé) att påbörjas. Den första etappen omfattar området framför restaurang Wijkanders och vid dess altan. Nästa etapp omfattar ytan mellan Vasa 10 och Vasa 12.

Byggstart för Chalmers Samhällsbyggnad på Campus Johanneberg

 
Samverkan och integration ska prägla de nya lokalerna för lärande och forsking inom Chalmers Samhällsbyggnad och ge en unik möjlighet till fysiska möten mellan forskare, studenter och näringsliv. Idag togs ett första spadtag genom att lägga ett stort pussel för att markera byggstarten på Chalmers Campus Johanneberg.
 

Parallella uppdrag -Centrala Lindholmen

Nicklas Arfvidsson ny vd för Chalmersfastigheter

 
Nicklas Arfvidsson blir ny vd för Chalmersfastigheter AB. Han tillträder sin tjänst 1 januari 2017.

Drift-/Energi-/Fastighetstekniker sökes

 
Chalmersfastigheter levererar spännande, utmanande och inspirerande miljöer och mötesplatser för Chalmers studenter och forskare. Inte bara till Chalmers, utan också till de 100-talet företag och organisationer som har sin verksamhet i det möjlighetsskapande gränsland mellan akademi, näringsliv och samhälle som går att hitta på Chalmers campus. Chalmersfastigheter lever i Chalmers gemensamma vision ”För en hållbar framtid” och vårt hållbarhetsarbete är en naturlig del av bolagets själ och hjärta. Vårt uppdrag och mål är att arbeta för att Chalmers skall vara ett utåtriktat tekniskt universitet med global attraktionskraft som bedriver internationellt erkänd utbildning och forskning, kopplad till en professionell innovationsprocess.Chalmersfastigheters uthyrningsvolym uppgår till drygt 300 000 kvm. Av dessa äger och förvaltar Chalmersfastigheter drygt 170 000 kvm. Resterande 130 000 kvm hyrs in från andra fastighetsägare och hyrs vidare ut i nya hyreskontrakt. Bolaget har drygt 30 anställda. Läs mer om oss på www.chalmersfastigheter.se eller följ oss på Linkedin.För att komma nära vår kund och utveckla vår service driver vi teknisk förvaltning i egen regi. Vi är idag 6 drifttekniker och söker nu ytterligare två medarbetare.
 

Chalmersfastigheters nybyggda hus Johanneberg Science Park vinner Glaspriset 2016!

Chalmersfastigheter AB, Gibraltargatan 1A, 412 96 Göteborg tel 031-772 62 00 epost info@chalmersfastigheter.se Öppettider 08.00-16.00 Lunchstängt 12.00-13.00