Lindholmen

40 000 bevingade hyresgäster!

Vi har många olika hyresgäster, och vår allra minsta bor på taket ute på Lindholmen. Där spelar bina en nyckelroll för den biologiska mångfalden.
Sedan många år vi partner till Beepartners vilket innebär att vi är faddrar till 40 000 bin. När honungen är färdig i slutet av augusti sätter vi etiketter på burkarna med budskapet : ”Gyllene, hållbar & härproducerad honung – genom att stödja Beepartners bidrar vi till en klimatsmartare värld och biologisk mångfald”. Att sprida kunskap och värna om bin och vilda pollinatörer är en del i vårt hållbarhetsarbete.
Läs mer här:

http://www.beepartners.se/kunskap.html

#chalmers #chalmersfastigheter #göteborg #campuslindholmen #biologiskmångfald #hållbarhetsarbete #bin #honung #beepartners

Kontoret är stängt 6/7-9/8

Har ni några frågor eller önskemål får ni som alltid gärna kontakta våra kundansvariga.

Vi stänger kontoret på måndag den 6 juli vecka 28 och är åter på måndag den 9 augusti vecka 32. Ni når oss alltid på 031-772 49 37 vid brådskande ärenden.

Alla vi på Chalmersfastigheter önskar er en härlig och avkopplande semester och hoppas som sagt att vi ses snart igen.

Kundmeny
Gå till ..

Vi använder cookies för att förbättra användarupplevelsen. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du vår användning. Du kan läsa mer om hur vi använder cookies här och om hur vi arbetar med personuppgifter här.