Övrigt

Chalmers blir del av Europauniversitetet

Kårhuset, En novemberkväll på campus Johanneberg 2018

​Chalmers och fyra andra svenska lärosäten ingår i konsortier som utsetts till Europauniversitet. Satsningen från EU-kommissionen ska bland annat stärka den europeiska högre utbildningens konkurrenskraft.​Europauniversitet ingår i EU:s program Erasmus+ och är gränsöverskridande samarbeten mellan olika lärosäten i Europa. Syftet är att öka rörligheten mellan europeiska lärosäten, och stärka den europeiska högre utbildningens kvalitet, inkludering och konkurrenskraft.
År 2019 valdes 17 grupper av lärosäten ut i samarbetet och nu har ytterligare 24 Europauniversitet tillkommit, där Chalmers är ett av fem svenska lärosäten som deltar. Utöver Chalmers kommer Karolinska institutet, Linnéuniversitetet, Luleå tekniska universitet och Uppsala universitet att vara del av Europauniversitet. Totalt deltar nu elva svenska lärosäten i satsningen. Chalmersfastigheter bidrar genom att förvalta Chalmers lokaler och fastigheter.

#chalmersfastigheter #chalmers #europauniversitetet


Läs mer här:

https://www.chalmers.se/sv/nyheter/Sidor/Chalmers-del-av-Europauniversitet-i-nytt-samarbete.aspx

Kontoret är stängt den 6/7-31/12

Har ni några frågor eller önskemål får ni som alltid gärna kontakta våra kundansvariga.

Vi stänger kontoret under jul. Ni når oss alltid på 031-772 49 37 vid brådskande ärenden.

Kontoret är stängt för besökare

För att du som kund och hyresgäst ska kunna komma i kontakt med oss så sätter vi upp en telefonlista på kontorsdörren samt att vår hemsida kommer att hållas uppdaterad med information om kontorets tillgänglighet. På hemsidan hittar ni också kontaktuppgifter till alla medarbetare. Mer information hittar du här

Kundmeny
Gå till ..

Vi använder cookies för att förbättra användarupplevelsen. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du vår användning. Du kan läsa mer om hur vi använder cookies här och om hur vi arbetar med personuppgifter här.