Mitt i hjärtat av Göteborg, granne med Göta Älv och Stora Hamnkanalen

Mitt i centrala Göteborg och med Stora Hamnkanalen utanför huvudentrén, ståtar Chalmersska huset. I drygt 200 år har det fungerat som en blandning av personlig bostad och plattform för näringslivet med generösa ytor för företagsamhet. Flera kända göteborgsfamiljer har levt och bott i huset samtidigt som en aktiv affärsverksamhet bedrivits här. Unikt är också att här vilar vaggan till Chalmers tekniska högskola!Tack vare grundaren William Chalmers testamente kunde ett högt rankat lärosäte bildas, ett lärosäte som under åren utbildat över 55 000 studenter och skapat världshistoria genom bland andra nobelpristagaren Gustaf Dahlén.

Boka event eller middagar på Chalmersska huset

Idag används Chalmersska huset som en mötesplats med sex konferensrum i olika storlekar, alla utrustade med den senaste tekniken. Här finns matsalar och salonger för möten, middagar och gemenskap. I ett spännande bankvalv erbjuds erbjuds vinprovningar, här serverar frukost, lunch, mingelbuffé och middag som komponeras av Göteborgs bästa kockar. Här finns vackert dukade bord, egen hovmästare och sommelier – och vill du anordna ett annorlunda event, middag eller en guidad rundvandring i huset så finns alla möjligheter.

Bjud in gäster och skapa nya affärer här
Upplevelsen av Chalmersska huset står verkligen i kontrast till den ibland strikta universitetsvärlden, varifrån huset gäster ofta kommer. Här finns en speciell anda med möbler och inredning där avslappnade samtal gärna fördjupar relationer och lägger grunder till nya affärssammanhang. Chalmersska huset välkomnar företag från näringslivet, föreningar och organisationer att bli våra gäster och inspireras till givande möten. Kontaktpersoner vid frågor samt bokning: Heidi Holst och Daniel Rydstråle.

Läs mer om Chalmersska huset


Läs mer om Chalmersska huset