Stäng

Johanneberg Science Park

Chalmers Teknikpark, Sven Hultins gata 9 D, 11-40 kvm, Johanneberg

Lokalen är fullt uthyrd.

Den här populära lokalen är för tillfället uthyrd. Hör av dig till kundansvarig för liknande objekt.

Chalmers Teknikpark

I området Johanneberg Science Park finner vi detta kontorshotell på plan 2 med anslutning från Sven Hultins gata. Lokalen har ett flertal kontorsrum men gemensamma ytor som delas med ett flertal olika bolag. I byggnaden finns tillgång till såväl reception som konferenslokaler. Området Johanneberg Science Park är ett klusterområde för företag inom samhällsbyggnad, energiteknik och materialteknik. I anslutning till byggnaden finns byggnader med café, restauranger och konferenslokaler.

Historia

Chalmers Teknikpark är en företagspark vars historia började 1959 då Chalmers i ett avtal med staten fick företräde till Mossenområdet för sin framtida expansion. Idag utnyttjas det för forsknings- och utvecklingssamverkan mellan högskola och industriföretag. Här har omkring 40 kunskapsintensiva företag sina kontor.

Området

Området Johanneberg Science Park består i dagsläget av tre byggnader. Chalmers Teknikpark, A Working Lab och de två sammanhängande gula och svarta husen. På området manifesteras flera innovationsprojekt och här testas många intressanta innovationer. På området verkar ett 80-tal kunskapsintensiva företag och organisationer.

Kommunikation

I anslutning till byggnaden finns ett parkeringshus för besökande kunder och personal. I området finns god infrastruktur för cykelparkering inomhus, elbilsladdning, bilpool och cykelpool. Till och från området finns närheten till hållplats Chalmers där flera förbindelser med kollektivtrafik går för att lätt kunna ta sig runt i Göteborg.

På gång i området

I området sker både sociala aktiviteter, exempelvis seminarier, workshops och friskvårdsaktiviteter, kolla gärna in mer på https://www.johannebergsciencepark.com/evenemang.

Översikt

Lokaltyp
Kontor
Byggår
1986 och 1997
Kvadratmeter
11-40 m²
Arkitekt
FO Pettersson
Tillträde
2021-06-01
Område
Johanneberg
Adress
Sven Hultins gata 9
"Om du har en teknikanpassad affärsidé ska du sitta i Chalmers E-village"

Olof Sköld

Maurten

"Olof Sköld är biotechentreprenören som genom startup-bolaget Maurten lanserade en affärsidé som underlättar för sportutövare att ta upp mer energi i kroppen. Enkelt förklarad är metoden baserad på en teknologi som kapslar in höga halter av kolhydrater i hydrogeler. Resultatet blev en sportdryck med livsmedelsklassade ingredienser och utan tillsatta smakämnen, färgämnen eller konserveringsmedel. När några av världens bästa löpare började använda drycken var succén ett faktum."
Tveka inte på att kontakta mig vid minsta fråga eller fundering. Varmt välkomna på visning!
Evelina NikolaKundansvarig
Kundmeny
Gå till ..