Chalmersfastigheter söker drifttekniker

Chalmersfastigheter AB ansvarar för utvecklingen av Chalmers campusmiljöer på Lindholmen och Johanneberg. Som Chalmers eget fastighetsbolag är vi också en viktig part i att förverkliga högskolans vision om en hållbar framtid. Vi omfamnar ny teknik och nya idéer kring minskad energianvändning och grönt byggande med öppna armar.

I vår processorienterade organisation är teamet vår styrka. Vi ska komplettera och stötta varandra och dagligen arbeta för att skapa attraktiva mötesplatser där idéer och erfarenheter kan utbytas.”

Beskrivning av tjänsten

För att vara nära våra kunder och utveckla vår service driver vi teknisk förvaltning i egen regi. Tillsammans med kund- och fastighetsansvarig ingår du i ett kundteam som har det drift- och skötseltekniska ansvaret för fastigheterna inom teamets område.

Dina arbetsuppgifter

Med ett kundfokus ansvarar du för drift, skötsel och felavhjälpning samt service till kunden. Arbetsinnehållet är brett, allt från enkla uppgifter till mer avancerade. Mindre åtgärder genomför du själv, vid större åtgärder tar du hjälp av entreprenörer och sköter då kontakterna med dessa.

Kvalifikationer

  • Du bör minst ha en driftteknikerutbildning eller motsvarande
  • Lång kvalificerad erfarenhet av liknande arbetsuppgifter kompenserar utbildningskrav
  • Gärna några års arbetslivserfarenhet
  • Du har en bred kunskap men en fördjupad kunskap inom styr, övervakning, ventilation och energioptimering.
  • Som person har du hög servicekänsla och vi ser gärna att du tidigare arbetat med kundrelationer
  • Har du behörighet inom el så är det meriterande

Vem är du?

Vi fäster stor vikt vid din sociala och kommunikativa förmåga. Du tycker om att arbeta med människor och upplevs som tydlig, positiv och serviceinriktad. För att möta våra kunder och ansvara för tekniskt avancerade byggnader måste du vara intresserad av att lära nytt samtidigt som du också tycker om att själv lösa praktiska vardagsproblem.

Vi erbjuder en arbetsplats i en kreativ och spännande miljö där kulturen är att vi utbyter erfarenheter och stöttar varandra i vårt dagliga arbete. Vi är ca 35 anställda som sitter i trevliga lokaler i centrala Göteborg, eget ägda byggnader uppgår till drygt 180 000 kvm.

Välkommen med din ansökan!

I denna rekrytering samarbetar Chalmersfastigheter med Fasticon. Du söker tjänsten på www.fasticonjobb.se.

Alla ansökningar behandlas konfidentiellt och löpande.
Har du frågor är du välkommen att kontakta Ann-Britt Hall på ann-britt.hall@fasticonkompetens.se eller på 0709 66 80 76
Tillbaka till Nyhetsarkiv

Publicerad 2019-02-27

Taggar Lediga jobb