Chalmersfastigheter söker drifttekniker

Chalmersfastigheter levererar spännande, utmanande och inspirerande miljöer och mötesplatser för Chalmers studenter och forskare. Inte bara till Chalmers, utan också till de 100-talet företag och organisationer som har sin verksamhet i det möjlighetsskapande gränsland mellan akademi, näringsliv och samhälle som går att hitta på Chalmers campus. Chalmersfastigheter lever i Chalmers gemensamma vision ”För en hållbar framtid” och vårt hållbarhetsarbete är en naturlig del av bolagets själ och hjärta. Vårt uppdrag och mål är att arbeta för att Chalmers skall vara ett utåtriktat tekniskt universitet med global attraktionskraft som bedriver internationellt erkänd utbildning och forskning, kopplad till en professionell innovationsprocess.

Beskrivning av tjänstenFör att vara nära våra kunder och utveckla vår service driver vi teknisk förvaltning i egen regi. Tillsammans med kund- och fastighetsansvarig ingår du i ett kundteam som har det drift- och skötseltekniska ansvaret för fastigheterna inom teamets område.

Dina arbetsuppgifterMed ett kundfokus ansvarar du för drift, skötsel och felavhjälpning samt service till kunden. Arbetsinnehållet är brett, allt från enkla uppgifter till mer avancerade. Mindre åtgärder genomför du själv, vid större åtgärder tar du hjälp av entreprenörer och sköter då kontakterna med dessa.

Kvalifikationer

  • Du bör minst ha en driftteknikerutbildning eller motsvarande
  • Lång kvalificerad erfarenhet av liknande arbetsuppgifter kompenserar utbildningskrav
  • Gärna några års arbetslivserfarenhet
  • Du har en bred kunskap men en fördjupad kunskap inom styr och övervakning uppskattas
  • Som person har du hög servicekänsla och vi ser gärna att du tidigare arbetat med kundrelationer

Vem är du?Vi fäster stor vikt vid din sociala och kommunikativa förmåga. Du tycker om att arbeta med människor och upplevs som tydlig, positiv och serviceinriktad. För att möta våra kunder och ansvara för tekniskt avancerade byggnader måste du vara intresserad av att lära nytt samtidigt som du också tycker om att själv lösa praktiska vardagsproblem.

Vi erbjuder en arbetsplats i en kreativ och spännande miljö där kulturen är att vi utbyter erfarenheter och stöttar varandra i vårt dagliga arbete. Vi är ca 30 anställda som sitter i trevliga lokaler i centrala Göteborg, uthyrningsvolym uppgår till drygt 300 000 kvm.

Välkommen med din ansökan!

I denna rekrytering samarbetar Chalmersfastigheter med Fasticon Kompetens AB. Du söker tjänsten på www.fasticonjobb.se.

Alla ansökningar behandlas konfidentiellt och löpande.

Har du frågor är du välkommen att kontakta Ann-Britt Hall på ann-britt.hall@fasticonkompetens.se eller på 0709 66 80 76.

Tillbaka till Nyhetsarkiv

Publicerad 2017-10-13

Taggar Lediga jobb