Vi har stängt kontoret under veckorna 29, 30 och 31 (15/7 - 2/8). Vi är på plats igen den 5 augusti med nya krafter efter sommaruppehållet.

Under midsommarhelgen har vi stängt kontoret på midsommarafton fredagen den 21 juni och öppnar igen på måndag den 24 juni.

Ni når oss alltid via felanmälan på vår hemsidan och om ni har akuta ärenden så kan ni nå oss på journummer 031-772 49 37.

Johanneberg Science Park nominerade i Design S

Johanneberg Science Park är nominerade i kategori Arkitektur och Skandiascenen i Design S – tävlingen där Sveriges bästa design utses. Arkitekt är White arkitekter och byggherre är Chalmersfastigheter. Design S har delats ut i 10 år och prisar design i bred bemärkelse. Vinnare utses den 23 november under Design S-dagen

Johanneberg Science Park är en mötesplats och innovativa miljöer där Chalmers, näringsliv och samhälle kan arbeta med framtida succéer. Med design och teknik i framkant skapar vi tillsammans extremt goda prestanda inom energi och miljö med mål att byggnaden ska bli bland de främsta i Sverige i sitt slag.

Profilbyggnaden är ett projekt i den nya utvecklingen av området och har en arkitektonisk utformning med bland annat en avancerad glasfasad i structural glazing-teknik. Här ska samverkan kunna ske över gränser, mellan och inom organisationer, akademi och samhälle. Byggnaden är klassad som Miljöbyggnad Guld och ligga i framkant inom hållbarhet.

– Vårt uppdrag var att skapa miljöer som för människor samman, och då är kafékulturen oslagbar, förklarar Mattias Lind som är ansvarig arkitekt för huset.

- Vi är mycket glada och stolta över att vara nominerade kategorien Arkitektur i årets upplaga av Design S, Sveriges nationella designutmärkelse säger Utvecklingsledare Anna Eckerstig på Chalmersfastigheter.