Nicklas Arfvidsson ny vd för Chalmersfastigheter

Nicklas Arfvidsson blir ny vd för Chalmersfastigheter AB. Han tillträder sin tjänst 1 januari 2017.

Nicklas Arfvidsson har verkat inom fastighetsbranschen sedan 2001, främst inom förvaltnings-, lednings-och utvecklingsfrågor på Vasakronan, ISS FM och de senaste åtta åren som regionchef på Kungsleden Göteborg. Nicklas är 40 år och civilingenjör från Lunds universitet.

Som vd för Chalmersfastigheter får Nicklas Arfvidsson huvudansvar för att skapa lokaler, mötesplatser och campusmiljöer i världsklass, och på så sätt bidra till att göra Chalmers till ett internationellt ledande tekniskt universitet. Chalmersfastigheters styrelseordförande Thomas Erséus välkomnar Nicklas Arfvidsson.

– Nicklas har gedigen erfarenhet från flera fastighetsbolag inom både fastighetsutveckling och förvaltning. Han har mycket bra ledaregenskaper och dessutom god insikt och förståelse för den miljö Chalmersfastigheter verkar inom. Vi är glada över att Nicklas kommer att leda bolaget in i en spännande period där Chalmersfastigheter har en viktig roll i att utveckla campus på såväl Johanneberg som Lindholmen.

Anna Eckerstig, chef för strategisk fastighetsutveckling på Chalmersfastigheter, har utsetts till vice vd med särskilt ansvarför den strategiska fastighetsutvecklingen.

Chalmersfastigheter AB är ett helägt dotterbolag till Stiftelsen Chalmers tekniska högskola.