Vi stänger kontoret vecka 29, 30 och 31. Vid brådskande ärenden når du oss på 031-772 49 37

​​Workout är kontoret med högt i tak

Hållbarhet är ett viktigt fokus för Chalmersfastigheter – och nu inviger vi ett uppfriskande koncept som ska främja hälsa och öka kreativiteten: utomhuskontoret WorkOUT! Här erbjuder vi våra hyresgäster luftiga mötes- och konferensrum året runt. En ultimat, hållbar arbetsplats utan ventilation, belysning men med frisk luft, dagsljus, miljöombyte och extremt högt i tak.

Några parkeringsplatser fick stryka på foten och istället fick WorkOUT ta plats. Placerat på en vacker stenläggning, i nära anslutning till ett numer bilfritt parkområde är WorkOUT perfekt för kortare möten i det fria, eller varför inte krävande telefonmöten i syrerik miljö.

BÄTTRE HÄLSA OCH ÖKAD KREATIVITETTanken är att öka variationen i kontorsarbetet och minska stillasittandet. Genom att öka dagsljusexponeringen kan vi minska negativ stress. Ett miljöombyte med frisk luft kan främja tankeverksamheten. Samtidigt kan platsen rent fysiskt öppna upp även för oplanerade möten, som kan ge ny input till invanda tankar. Arkitekten bakom WorkOUT är Christian Kahlefeldt på Gestalt Arkitektur som skapat uppskattade varianter på detta utomhuskontor på flertal platser runtom i landet. Utöver en varierad ergonomi är grundtanken att platsen ska göras lustfylld och rolig. Möblerna han valt ut är särskilt utvalda för WorkOUT för att kunna leva upp till kraven samt fungera utomhus året runt.

INGEN BOKNING KRÄVS, BARA KOM
WorkOUT saknar traditionella skrivbord eftersom fokus är på produktiva möten. Hela teamet eller mindre möten, one to one, allt fungerar på WorkOUT. Här finns bekväma soffor och bord med sittplatser för 2-8 personer. Det finns även ståbord, bekväma stringmöbler samt gungfåtöljer att väcka idéer till liv med. För att stimulera hjärnarbetet med fysisk rörelse finns även tillgång till uteträningsredskap som även går att sitta lugnt på. Ingen av platserna behöver dock bokas – utan det är bara att gå ut, ta plats och andas.
PS: Tipsa kollegorna och kör ett kreativt veckomöte utomhus!

WORKOUT FAKTA
Placering: Vera Sanbergsallé
Storlek: ca 400 kvm
Antal platser: ca 40 st.
Faciliteter: soffor, bordsgrupper, ståbord, gungfåtöljer, uteträningsredskap