Johanneberg

Utegym i Vasaparken på idéstadiet!

Utegym Design

Just nu finns det spännande idéer om ett utegym i Vasaparken i Göteborg, närmare bestämt vid Chalmers E-village som är en mötesplats för innovation och entreprenörskap inne på Chalmers tekniska högskola. Vi stöttar idén med utomhusträning därför att den går hand i hand med vår vision om hållbara och inspirerande campus i världsklass. Projektet är inte beslutat ännu, utan är fortfarande på idéstadiet. Bilden nedan illustrerar hur det skulle kunna se ut. 
Vad tycker du? Vill du ha en mötesplats full av möjligheter för studenter, forskare, entreprenörer, uppstarts- och tillväxtbolag som vill samverka, dela idéer, utbyta kunskap och även träna tillsammans?

#chalmersfastigheter #chalmers #chalmersevillage #göteborg #utegym #vasaparken #hållbarhetsarbete #hållbaracampus #campusutveckling #campusmiljöer

Utegym Design
Kontoret är stängt 6/7-9/8

Har ni några frågor eller önskemål får ni som alltid gärna kontakta våra kundansvariga.

Vi stänger kontoret på måndag den 6 juli vecka 28 och är åter på måndag den 9 augusti vecka 32. Ni når oss alltid på 031-772 49 37 vid brådskande ärenden.

Alla vi på Chalmersfastigheter önskar er en härlig och avkopplande semester och hoppas som sagt att vi ses snart igen.

Kundmeny
Gå till ..

Vi använder cookies för att förbättra användarupplevelsen. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du vår användning. Du kan läsa mer om hur vi använder cookies här och om hur vi arbetar med personuppgifter här.