Välkommen till Chalmers cykelgarage!

I kårhusets bilgarage på Chalmersplatsen finns ett funktionellt cykelgarage med plats för drygt 100 cyklar. Här finns laddskåp för elcykelbatterier och förvaringsskåp, cykelpump och en fixstation.

Du som studerar, forskar eller är anställd på Chalmers är välkommen att parkera din cykel i cykelgaraget.

Cykelgaraget i Kårhuset  ligger i ett centralt läge, nära för alla på Campus Johanneberg. In- och utfart till cykelgaraget är från Chalmersplatsen samt Sven Hultins gata 2.

I cykelgaraget har vi tillfört funktioner som vi tror ni har ett behov av när ni kommer och parkerar er cykel. Vi har installerat laddskåp för elcykelbatterier, förvaringsskåp för cykelhjälmar och skoombyten, cykelpump och en fixstation. Vi har också skapat 8 stora parkeringsplatser för tex en cykel som du kör dina barn i.

Kontakta gärna Margareta Andersson på  margareta.andersson@chalmersfastigheter.se
om du har frågor om cykelgaraget eller om de större parkeringsplatserna.

Vi vill göra er uppmärksamma på att cykelrampen från Chalmersplatsen ner till cykelgaraget är väldigt brant.

 

Är du intresserad och vill göra en anmälan?
Om du är intresserad av att få tillgång till cykelgaraget anmäler du dig i formuläret nedan. Observera att du samtidigt godkänner användarvillkoren när du gör din anmälan. Du kan läsa användarvillkoren nedan vid anmälningsformuläret.

När din anmälan är gjord får du ett bekräftelsemail och inom 3 arbetsdagar kommer access att läggas in på ditt passerkort eller din lloc nyckel.

Vill du komma och titta på cykelgaraget innan du gör en anmälan får du gärna kontakta Mikael Högdahl på mikael.hogdahl@chalmersfastigheter.se och avtala en tid.

Cykelgarage (Anmälan)

 

Användarvillkor:

  • I cykelgaraget får du parkera din cykel max 8 dagar i ett sträck, samma villkor gäller för förvaringsskåpen/laddskåpen.
  • För att kunna använda förvaringsskåpet/laddskåpet behöver du ta med dig ett eget hänglås.
  • För att bibehålla en bra miljö i cykelgaraget kommer vi att stänga garaget årligen mellan 15 december – 2 januari för att kunna utföra underhåll i cykelgaraget.
  • Kvarlämnade cyklar som står kvar under den tiden vi stänger cykelgaraget kommer att skänkas till Re:cycle.
  • Under stängnings perioden kommer låsta skåp att öppnas/låsen klippas upp och innehållet kasseras eller skänkas bort.
  • Du kommer att behöva ansöka om access årligen, vi kommer be dig göra detta första gången efter den 15 december 2021.
  • Förvaring av personliga tillhörigheter som exempelvis kläder, hjälmar, elcykelbatterier och värdesaker sker på egen risk. Chalmersfastigheter är inte ansvariga för förluster på grund av stölder eller på grund av skador på dina eller andra besökares tillhörigheter.
  • I grova fall av regelbrott, som exempelvis utlåning av passerkort kommer din access till cykelgaraget att upphöra med omedelbar verkan.

Användbara länkar

Omklädningsrum & duschmöjligheter

Du kan få tillgång till dusch och omklädningsrum i Friskis&Svettis lokaler på Gibraltargatan 3.

Ett samarbete mellan Chalmersfastigheter och Friskis & Svettis.
Läs mer här

Trivselregler

För allas trevnad så ber vi dig att hålla snyggt och rent och göra felanmälan vid driftstörningar.

Det åligger dig som nyttjar cykelgaraget att följa allmänna trivselregler och följa de anvisningar som anslås i garaget.

Kontaktpersoner.
Margareta Andersson
Margareta Andersson Förvaltningssamordnare
Mikael Högdahl
Jag jobbar med den dagliga driften i våra byggnader och bearbetar din felanmälan. (Se kundmenyn för att göra en felanmälan)
Mikael Högdahl Drifttekniker
Bobo Lundgren
Jag jobbar med den dagliga driften i våra byggnader och bearbetar din felanmälan. (Se kundmenyn för att göra en felanmälan)
Bobo Lundgren Drifttekniker