Parkeringsvillkor

Parkering sker i mån av plats och du är alltså inte garanterad parkeringsplats. Tillgången kan variera beroende på beläggningsgrad, pågående markarbete, byggnation eller andra avstängningar. Under perioden i april då Cortégen byggs är till exempel Gibraltarvallen delvis avstängd. Parkeringstillståndet är personligt och får inte överlåtas eller säljas vidare. Endast ett parkeringstillstånd per person och månad kan köpas.

Digitala tillstånd

Star Park använder digitala parkeringstillstånd. Med digitala parkeringstillstånd behöver du inte oroa dig för att tappa bort eller att glömma byta ditt parkeringstillstånd. Du kan se och hantera parkeringstillståndet direkt i appen ePark. Om du använder olika bilar kan du snabbt och enkelt ”flytta” parkeringstillståndet till den bil du för dagen använder.

Du som är behörig

Om du är anställd eller är student på Chalmers eller är Chalmersfastigheters hyresgäst kan du ansöka och köpa parkeringstillstånd enligt nedan.

Observera att det inte går att ansöka om parkeringstillstånd via appen.

För att köpa parkeringstillstånd behöver du ha ett konto hos ePark. Du skapar enklast ett konto via portalen Tillståndshop (eparkera.se)  Observera att det är viktigt att du använder samma uppgifter i mobilen som på webben. Priser och villkor finner du på respektive parkeringstillstånd i tillståndsportalen, priser för att parkera mot korttid finner du i appen. När du aktiverat ditt tillstånd kan du göra alla dina ärenden i både appen och på webben.

Platser för rörelsehindrade och tillfälliga p-platser

Personliga parkeringsplatser kan ordnas till rörelsehindrade som har tillstånd utfärdat av Göteborgs Stads trafikkontor. Parkeringstillstånd för rörelsehindrade tillåter fyra timmars gratis parkering på vår reserverade platser för rörelsehindrade. I övrigt gäller timtaxa alternativt månadstillstånd. Om du har ett tillfälligt rörelsehinder kan du får parkeringsplats i anslutning till arbetsplatsen under en kortare period. Kontakta din personalhandläggare.

Laddning av elbilar

Du som har ett parkeringstillstånd och laddar sällan betalar 10 kr/tim och du som har behörighetskort betalar 15kr/tim. Betalningen görs i appen.
Kostnaden för laddning är i nuläget 10kr/tim alt. 3kr/ kWh i uppkopplade laddboxar och kan komma att justeras. Justering görs halvårsvis efter rådande elpriser.
Kontakta info@starpark.se för mer info.
Felanmälan av ladd-utrustningen görs enligt infon på laddboxen.

Parkering i låsta parkeringshus

Vill du parkera i ett låst parkeringshus eller parkeringsgarage krävs att du har en behörighet aktiverad på Chalmers passerkort alt. få ett passerkort från Star Park.

Skicka in dina uppgifter till info@starpark.se
Ange vilket parkeringshus det avser, period och löpnummer på ditt parkeringstillstånd samt det T- eller MFC-nummer som står på ditt passerkort.  För öppettider av parkeringshus, se skyltning på plats. Antal platser är begränsat, är det fullbelagt finns det möjlighet att ställa sig i kö.

 

P-huset Kunskapsgatan, LindholmenPlan 1Besökande samt månadstillstånd.
Öppet dagtid på vardagar.
P-huset Kunskapsgatan, LindholmenPlan 2Månadstillstånd. Låst, access krävs.
P-huset Kunskapsgatan, LindholmenPlan 3-5Låst. Endast Förhyrda p-platser.
Patriciagaraget, LindholmenLåst. Endast förhyrda parkeringsplatser.
Parkeringshuset Vasa
(Infart från Gibraltargatan)
Plan 1-3Öppet dygnet runt.
Besökande samt månadstillstånd.
Parkeringshuset Gröna MossenPlan 4Öppet dygnet runt.
Besökande samt månadstillstånd.
Parkeringshuset Gröna MossenPlan 3Låst. Endast förhyrda p-platser.
Parkeringshuset Gröna MossenPlan 2Låst. Ej Chalmerstillstånd.
Parkeringshuset Gröna MossenPlan 1Besökande, ej Chalmerstillstånd. Öppet dygnet runt.
ChabogaragetLåst. Endast förhyrda p-platser.
KårhusgaragetLåst. Endast förhyrda p-platser.