I trafiken Okategoriserad

Höstfixa din cykel på Lindholmen!

Den 22 och 23 september bjuder vi, som fastighetsägare på Lindholmen, in till Cykelfixardagar. Välkommen att lämna in din cykel på en enklare service inför hösten. 

För tredje gången har cyklister på Lindholmen möjlighet att kostnadsfritt få sin cykel servad. Cykelservicen erbjuds på två olika fixstationer mellan klockan 8-17 båda dagarna. De är Lindholmsplatsen mellan Kuggen och Älvrummet och Regnbågsgatan 6, på innergården. Vi erbjuder en basservice, som innebär att växlar, bromsar och däck ses över. Reparationer ingår inte i servicen, men cykelägaren får en sammanställning över cykelns skick.

Cykelfixardagarna är ett initiativ från oss tillsammans med andra fastighetsägare på Lindholmen, som vill uppmuntra hyresgäster verksamma på Lindholmen till att cykla året om samt få feedback kring cykling på Lindholmen. 

#chalmersfastigheter #chalmers #göteborg #lindholmen #cykelfixardagar

Kontoret är stängt den 6/7-31/12

Har ni några frågor eller önskemål får ni som alltid gärna kontakta våra kundansvariga.

Vi stänger kontoret under jul. Ni når oss alltid på 031-772 49 37 vid brådskande ärenden.

Kontoret är stängt för besökare

För att du som kund och hyresgäst ska kunna komma i kontakt med oss så sätter vi upp en telefonlista på kontorsdörren samt att vår hemsida kommer att hållas uppdaterad med information om kontorets tillgänglighet. På hemsidan hittar ni också kontaktuppgifter till alla medarbetare. Mer information hittar du här

Kundmeny
Gå till ..

Vi använder cookies för att förbättra användarupplevelsen. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du vår användning. Du kan läsa mer om hur vi använder cookies här och om hur vi arbetar med personuppgifter här.