I trafiken Okategoriserad

Höstfixa din cykel på Lindholmen!

Bild på cykel service annons

Den 22 och 23 september bjuder vi, som fastighetsägare på Lindholmen, in till Cykelfixardagar. Välkommen att lämna in din cykel på en enklare service inför hösten. 

För tredje gången har cyklister på Lindholmen möjlighet att kostnadsfritt få sin cykel servad. Cykelservicen erbjuds på två olika fixstationer mellan klockan 8-17 båda dagarna. De är Lindholmsplatsen mellan Kuggen och Älvrummet och Regnbågsgatan 6, på innergården. Vi erbjuder en basservice, som innebär att växlar, bromsar och däck ses över. Reparationer ingår inte i servicen, men cykelägaren får en sammanställning över cykelns skick.

Cykelfixardagarna är ett initiativ från oss tillsammans med andra fastighetsägare på Lindholmen, som vill uppmuntra hyresgäster verksamma på Lindholmen till att cykla året om samt få feedback kring cykling på Lindholmen. 

#chalmersfastigheter #chalmers #göteborg #lindholmen #cykelfixardagar

Kontoret är stängt 6/7-9/8

Har ni några frågor eller önskemål får ni som alltid gärna kontakta våra kundansvariga.

Vi stänger kontoret på måndag den 6 juli vecka 28 och är åter på måndag den 9 augusti vecka 32. Ni når oss alltid på 031-772 49 37 vid brådskande ärenden.

Alla vi på Chalmersfastigheter önskar er en härlig och avkopplande semester och hoppas som sagt att vi ses snart igen.

Kundmeny
Gå till ..

Vi använder cookies för att förbättra användarupplevelsen. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du vår användning. Du kan läsa mer om hur vi använder cookies här och om hur vi arbetar med personuppgifter här.