Stäng

Chalmers Entreprenörskvarter

Vasa 12, Vera Sandbergs allé 12, 450 kvm, Johanneberg

Fullt uthyrd

Den här populära lokalen är för tillfället uthyrd. Hör av dig till kundansvarig Adam Vernhamn för liknande objekt.

Lokalen är fullt uthyrd.

Den här populära lokalen är för tillfället uthyrd. Hör av dig till kundansvarig för liknande objekt.

Vasa 12

Nu har det öppnats en möjlighet att flytta in i hela denna vackra byggnad som ligger belägen i entreprenörs kvarteret Chalmers E-village! Jobbar ni med investeringar, startups eller liknande så kan detta vara en kanon möjlighet till nätverk och etablering!

Nu finns chansen att skapa ett drömkontor med stort D! Byggnaden är i behov av mindre renovering vilket gör att potentialen är enorm och öppnar möjligheter för att sätta sin egna prägel och kultur! Byggnaden är uppdelad på två plan med tankar för kreativitet, möten, återhämtning på entréplan och det mer ostörda arbetet på det översta planet. Som pricken över iet så ligger byggnaden inramad i en mindre park med egen utgång från lunchrummet, här kan sitta och njuta av sin kaffe eller lunch och få alla natur inslag samtidigt som man i princip sitter mitt i stan!

Historia

Byggnaden är lokaliserad med entré mot Gibraltargatan och uppfördes ursprungligen 1907.

Kvarteret

En idé är en bra början – en förverkligad idé är ett livsverk. Chalmers E- village är ett entreprenörskvarter som hjälper dig att gå från idé till verklighet. Här möter du människor och verksamheter som brinner för teknisk innovation, hållbarhet och entreprenörskap. Låter det intressant? Välkommen att utforska din idé tillsammans med andra.

Chalmers E-village är ett entreprenörskvarter – ett område vigt åt innovation, idéer och nya möten. Här blandas forskning och utbildning med startups, inkubatorer, kontorshotell och inspirationsevent. Syftet är att få människor från olika verksamheter och sammanhang att mötas, utbyta idéer och utvecklas.

Chalmers entreprenörskvarter med fokus på teknisk innovation och hållbarhet

Chalmers E-village är ett levande entreprenörskvarter inriktat på teknisk innovation och entreprenörsskap. Här möts och verkar forskare, studenter, näringsliv och samhälle.

Kvarterets syfte är att skapa förutsättningar för annorlunda och nya möten och på så sätt gynna entreprenörskap.

Kommunikation

I området har man satsat mycket på god infrastruktur för cykelparkering, elbilsladdning, bilpooler, cykelpooler. Till och från området finns flera förbindelser med kollektivtrafik för att lätt kunna ta sig runt i Göteborg.

På gång i området

I kvarteret Chalmers E-Village finns ett flertal intressanta mötesplatser för att utbyta idéer, få inspiration, möta studenter och forskare. I kvarteret så finns det alltid någon intressant föreläsning, event eller någon friskvårdsaktivitet, kolla gärna in mer på https://www.chalmersevillage.se/

Översikt

Lokaltyp
Kontor
Byggår
1907
Kvadratmeter
450 m²
Arkitekt
Hans Jyllin
Tillträde
2022
Område
Johanneberg
Adress
Vera Sandbergs allé 12
"Om du har en teknikanpassad affärsidé ska du sitta i Chalmers Entreprenörskvarter"

Olof Sköld

Maurten

"Olof Sköld är biotechentreprenören som genom startup-bolaget Maurten lanserade en affärsidé som underlättar för sportutövare att ta upp mer energi i kroppen. Enkelt förklarad är metoden baserad på en teknologi som kapslar in höga halter av kolhydrater i hydrogeler. Resultatet blev en sportdryck med livsmedelsklassade ingredienser och utan tillsatta smakämnen, färgämnen eller konserveringsmedel. När några av världens bästa löpare började använda drycken var succén ett faktum."
Tveka inte på att kontakta mig vid minsta fråga eller fundering. Varmt välkomna på visning!
Adam VernhamnAffärsutvecklingsansvarig
Kundmeny
Gå till ..