Lediga lokaler

Chalmers Entreprenörskvarter

Bli en del av Chalmers Entreprenörskvarter

På området finns redan idag framstående forskning, utmärkt utbildning och ett flertal verksamheter som berikar såväl miljön som varandra. Chalmers entreprenörskvarter bjuder också in andra innovativa aktörer, uppstarts- och tillväxtbolag till området. Syftet är att skapa en naturlig plats för innovations- och entreprenörsidéer att gro, växa och förverkligas.

En plats för alla

På området finns aktörer som Chalmersfastigheter och Stena Center som erbjuder stora och små flexibla ytor, för att passa alla typer av personer, verksamheter, möten och evenemang.

Innovation

Chalmers entreprenörskvarter är ett entreprenörskvarter med innovativa startupbolag och inkubatorer. Här finns engagerade studenter, världsledande forskare och drivna entreprenörer som i nära möten med näringsliv och stad inspireras till att samverka med varandra.

Spontana möten

När du rör dig på området är chansen stor att du stöter på entreprenörer, forskare, investerare och andra likasinnade. Varför inte ta en spontankaffe hos Café Vera eller en inspirerande lunch hos Wijkanders.

"Om du har en teknikanpassad affärsidé ska du sitta i Chalmers Entreprenörskvarter"

Olof Sköld

Maurten

"Olof Sköld är biotechentreprenören som genom startup-bolaget Maurten lanserade en affärsidé som underlättar för sportutövare att ta upp mer energi i kroppen. Enkelt förklarad är metoden baserad på en teknologi som kapslar in höga halter av kolhydrater i hydrogeler. Resultatet blev en sportdryck med livsmedelsklassade ingredienser och utan tillsatta smakämnen, färgämnen eller konserveringsmedel. När några av världens bästa löpare började använda drycken var succén ett faktum."
Tveka inte på att kontakta mig vid minsta fråga eller fundering. Varmt välkomna på visning!
Adam VernhamnAffärsutvecklingsansvarig