Stäng

Johanneberg Science Park

Chalmers Teknikpark, Sven Hultins gata 9, Johanneberg

Fullt uthyrd

Den här populära lokalen är för tillfället uthyrd. Hör av dig till kundansvarig Adam Vernhamn för liknande objekt.

Lokalen är fullt uthyrd.

Den här populära lokalen är för tillfället uthyrd. Hör av dig till kundansvarig för liknande objekt.

Chalmers Teknikpark

Lediga kontor i Chalmers Teknikpark. Kontoret ligger på plan 2 och har relativt modern standard. I byggnaden finns tillgång till såväl reception och konferenslokaler. I anslutning till byggnaden ligger Johanneberg Science Park som är ett kluster för företag inom samhällsbyggnad, energiteknik och materialteknik. I den byggnaden finns café, restaurang och konferenslokaler samt gemensamt omklädningsrum för personal som cyklar/joggar till jobbet.

Omgivning

Vid kortsidan av byggnaden breder hela chalmersområdet ut sig och invid kontoret och Teknikparken ligger Mossens idrottsplats och naturområde med löparspår, tennisbanor m.m.

Kommunikationer

I anslutning till byggnaden finns ett parkeringshus för besökande kunder och personal. Kommunalt åker man från Chalmersplatsen med flertalet buss- och spårvagnslinjer. Cykelparkering finns i byggnaden. Det finns även planer på en styr och ställstation i området.

Översikt

Lokaltyp
Kontor
Kvadratmeter
40 m²
Område
Johanneberg
Adress
Sven Hultins gata 9
"Om du har en teknikanpassad affärsidé ska du sitta i Chalmers E-village"

Olof Sköld

Maurten

"Olof Sköld är biotechentreprenören som genom startup-bolaget Maurten lanserade en affärsidé som underlättar för sportutövare att ta upp mer energi i kroppen. Enkelt förklarad är metoden baserad på en teknologi som kapslar in höga halter av kolhydrater i hydrogeler. Resultatet blev en sportdryck med livsmedelsklassade ingredienser och utan tillsatta smakämnen, färgämnen eller konserveringsmedel. När några av världens bästa löpare började använda drycken var succén ett faktum."
Tveka inte på att kontakta mig vid minsta fråga eller fundering. Varmt välkomna på visning!
Evelina NikolaKundansvarig
Kundmeny
Gå till ..