Lediga lokaler

Johanneberg Science Park

Bli en del av Johanneberg Science Park

Här hittar du ett fast kontor, en co-working-plats och en konferensanläggning med det lilla extra.  I den södra delen av Chalmers tekniska högskolas campus är det alltid nära till forskning och innovation. Här hittar du stora och nystartade företag. Med dig som hyresgäst är vi stolta över att utveckla hållbara och inspirerande campus i världsklass.

En plats för alla

Här samlas alla på samma plats!
Du är granne med forskare, studenter, entreprenörer och pionjärer som alla älskar teknik och innovativt tänkande.

Innovation

Här sitter du tillsammans med ett gäng som vill lyfta forskning och utveckling till nya höjder och som trivs tillsammans på Chalmersområdets mötesplatser. Mitt i Göteborgs hjärta med mötesplatser, grönområden & innovativa grannar.

Spontana möten

Studenter från hela världen väljer att bo i området, självklart för att det är så nära till Chalmers institutioner, men också för att det är gångavstånd till innerstaden med folkliv, evenemang och shopping.

"Om du har en teknikanpassad affärsidé ska du sitta i Chalmers E-village"

Olof Sköld

Maurten

"Olof Sköld är biotechentreprenören som genom startup-bolaget Maurten lanserade en affärsidé som underlättar för sportutövare att ta upp mer energi i kroppen. Enkelt förklarad är metoden baserad på en teknologi som kapslar in höga halter av kolhydrater i hydrogeler. Resultatet blev en sportdryck med livsmedelsklassade ingredienser och utan tillsatta smakämnen, färgämnen eller konserveringsmedel. När några av världens bästa löpare började använda drycken var succén ett faktum."
Tveka inte på att kontakta mig vid minsta fråga eller fundering. Varmt välkomna på visning!
Adam VernhamnAffärsutvecklingsansvarig