Övrigt

Chalmers vinnare med nytt Klimatramverk

Chalmers har tillsammans med Kungliga Tekniska Högskolan vunnit ISCN Awards 2020 med ett nytt Klimatramverk. Ramverket är tänkt att inspirera svenska lärosäten att verka för klimatomställning och minska den egna klimatpåverkan.

I samband med antagandet av Klimatramverket har Chalmers ledning fattat beslut om att upprätta Chalmers klimatstrategi. Det handlar om att koordinera det arbete som redan görs, samt att sätta nya mål med sikte att nå Parisavtalets 1,5°C-uppvärmningsgräns för hållbara och inspirerande campus i världsklass. Chalmersfastigheter bidrar med kunskap inom energi, byggnation och mobilitet. 

ISCN står för International Sustainable Campus Network. I utmaningen deltog 37 lärosäten i Sverige. Vinnarna firas vid en virtuell prisutdelning den 14 maj 2020.

Läs mer här:

https://international-sustainable-campus-network.org/awards/2020-award-winners/

#chalmersfastigheter #chalmers #göteborg #climateframework #iscnawards2020

Kontoret är stängt den 6/7-31/12

Har ni några frågor eller önskemål får ni som alltid gärna kontakta våra kundansvariga.

Vi stänger kontoret under jul. Ni når oss alltid på 031-772 49 37 vid brådskande ärenden.

Kontoret är stängt för besökare

För att du som kund och hyresgäst ska kunna komma i kontakt med oss så sätter vi upp en telefonlista på kontorsdörren samt att vår hemsida kommer att hållas uppdaterad med information om kontorets tillgänglighet. På hemsidan hittar ni också kontaktuppgifter till alla medarbetare. Mer information hittar du här

Kundmeny
Gå till ..

Vi använder cookies för att förbättra användarupplevelsen. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du vår användning. Du kan läsa mer om hur vi använder cookies här och om hur vi arbetar med personuppgifter här.