Övrigt

I år blir det en Mini-Cortège!

Den traditionella Chalmerscortègen är inställd av kända skäl och ersätts i stället av Mini-Cortègen. Det är ett nytt koncept skapat av Chalmers Cortège Committé för att sprida vårglädje i Göteborg och består av tolv ekipage i mindre skala som placerats ut på olika platser inom Chalmers campus och i Göteborg. Mini-Cortègen är baserad på idéer som chalmeristerna ville utföra till den ordinarie Cortègen, men är modifierade för att passa i mindre modellformat. Bilden visar Ekipage #3 som heter Vilda Barn och är placerad vid Chalmers bibliotek.

Läs mer här:http://www.cortegen.se/om-mini-cortegen/

#chalmersfastigheter #chalmers #minicortegen #göteborg #chalmerscortegecommitte #valborg

Kontoret är stängt den 6/7-31/12

Har ni några frågor eller önskemål får ni som alltid gärna kontakta våra kundansvariga.

Vi stänger kontoret under jul. Ni når oss alltid på 031-772 49 37 vid brådskande ärenden.

Kontoret är stängt för besökare

För att du som kund och hyresgäst ska kunna komma i kontakt med oss så sätter vi upp en telefonlista på kontorsdörren samt att vår hemsida kommer att hållas uppdaterad med information om kontorets tillgänglighet. På hemsidan hittar ni också kontaktuppgifter till alla medarbetare. Mer information hittar du här

Kundmeny
Gå till ..

Vi använder cookies för att förbättra användarupplevelsen. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du vår användning. Du kan läsa mer om hur vi använder cookies här och om hur vi arbetar med personuppgifter här.