Stäng
Hos oss

Projektchef till Chalmersfastigheter i Göteborg

Chalmersfastigheter är Chalmers eget fastighetsbolag och består i dagsläget av 35 medarbetare. Vi skapar hållbara och inspirerande campus och mötesplatser i världsklass. På så sätt bidrar vi till att Chalmers får så bra förutsättningar som möjligt för att uppnå sitt mål – att vara ett internationellt ledande tekniskt universitet. En viktig del i vårt arbete är att stötta och synliggöra Chalmers vision ”För en hållbar framtid” och här spelar utformningen av campusmiljöerna en avgörande roll.

Just nu finns möjlighet att bli en del av vår verksamhet i en roll som Projektchef. Vi söker dig som vill vara med att utveckla enheten och medarbetarna till att skapa ”världens bästa” projektgenomförandeorganisation. Som projektchef ansvarar du för att din avdelning driver ny-, till- och ombyggnadsprojekt med ett stort kund- och hållbarhetsfokus.

Läs mer här:

https://jerrie.se/lediga-jobb/?jobid=110953

#chalmersfastigheter #chalmers #projektchef

Kundmeny
Gå till ..

Vi använder cookies för att förbättra användarupplevelsen. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du vår användning. Du kan läsa mer om hur vi använder cookies här och om hur vi arbetar med personuppgifter här.