Övrigt

Det är dags att minska byggsvinnet!

Byggsektorn står för en femtedel av Sveriges koldioxidutsläpp. Tusentals ton fungerande byggmaterial och inredning slängs i samband med rivningar och renoveringar. Ett sätt att minska på byggsvinnet är att jobba med återbruk – i filmen berättar vi hur det kan gå till. Återbruk Väst leds av IVL Svenska Miljöinstitutet tillsammans med Business Region Göteborg. Chalmersfastigheter ingår som som en av flera projektpartners.
För mer info och kontakter:

https://lnkd.in/ddbUqXN

https://vimeo.com/417513425

#chalmersfastigheter #chalmers #återbrukväst

Kontoret är stängt den 6/7-3/8

Har ni några frågor eller önskemål får ni som alltid gärna kontakta våra kundansvariga.

Vi stänger kontoret på måndag den 6 juli vecka 28 och är åter på måndag den 3 augusti vecka 32. Ni når oss alltid på 031-772 49 37 vid brådskande ärenden.

Alla vi på Chalmersfastigheter önskar er en härlig och avkopplande semester och hoppas som sagt att vi ses snart igen!

Info till kunder och hyresgäster

När vi nu hamnat i en extraordinär situation får vi förlitar oss på de riktlinjer och rutiner som myndigheterna har. Chalmersfastigheter förhåller sig därför till myndigheters rekommendationer och Chalmers riktlinjer angående coronaviruset.

Chalmersfastigheter bibehåller en operativ verksamhet för våra kunder även om vi alla inte fysiskt är på plats, vi har anpassat oss så att vi på bästa sätt värnar om våra kunder och varandra. Mer information hittar du här

Kundmeny
Gå till ..

Vi använder cookies för att förbättra användarupplevelsen. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du vår användning. Du kan läsa mer om hur vi använder cookies här och om hur vi arbetar med personuppgifter här.