Johanneberg

Öppet för check-in på insektshotellen!

I vår satsning på miljöarbete som främjar biologisk mångfald har vi nu placerat ut tre insektshotell på Campus Johanneberg. Här får småkrypen chansen att hitta en fristad och upptäcka nya livsmiljöer på Campus grönytor, vilket gynnar pollinerande insekter. Insektshotellen är placerade vid entrén till Chalmers från Gibraltargatan, vid Hugo Grauers gata och i parken vid studentbostäderna Chabo. Hotellen kommer framöver att kompletteras med stolpar med mindre småhotell på.
#chalmersfastigheter #chalmers #insektshotell #campusjohanneberg #göteborg

Kontoret är stängt den 6/7-31/12

Har ni några frågor eller önskemål får ni som alltid gärna kontakta våra kundansvariga.

Vi stänger kontoret under jul. Ni når oss alltid på 031-772 49 37 vid brådskande ärenden.

Kontoret är stängt för besökare

För att du som kund och hyresgäst ska kunna komma i kontakt med oss så sätter vi upp en telefonlista på kontorsdörren samt att vår hemsida kommer att hållas uppdaterad med information om kontorets tillgänglighet. På hemsidan hittar ni också kontaktuppgifter till alla medarbetare. Mer information hittar du här

Kundmeny
Gå till ..

Vi använder cookies för att förbättra användarupplevelsen. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du vår användning. Du kan läsa mer om hur vi använder cookies här och om hur vi arbetar med personuppgifter här.