Övrigt

Ny svensk hub för grön vätgas

Invigning Dome of Visions, Göteborg

Det är Nilsson Energy Group som med nytillskottet REH2 meddelar att Sverige nu har en ny arena för grön vätgas – Hydrogen Dome of Sweden. Innovationsarenan är placerad på Chalmers campus vid Lindholmen Science Park i Göteborg. Den nya plattformen ska främja dialog kring innovation och hållbar utveckling.

– Vi välkomnar en spännande hyresgäst som bidrar till ett hållbart och inspirerande campus, säger Nicklas Arfvidsson, VD Chalmersfastigheter AB.

Foto: Joakim Kröger, NCC.

#chalmersfastigheter #chalmers #HydrogenDomeofSweden #göteborg

Kontoret är stängt den 6/7-3/8

Har ni några frågor eller önskemål får ni som alltid gärna kontakta våra kundansvariga.

Vi stänger kontoret på måndag den 6 juli vecka 28 och är åter på måndag den 3 augusti vecka 32. Ni når oss alltid på 031-772 49 37 vid brådskande ärenden.

Alla vi på Chalmersfastigheter önskar er en härlig och avkopplande semester och hoppas som sagt att vi ses snart igen!

Kontoret är stängt för besökare

För att du som kund och hyresgäst ska kunna komma i kontakt med oss så sätter vi upp en telefonlista på kontorsdörren samt att vår hemsida kommer att hållas uppdaterad med information om kontorets tillgänglighet. På hemsidan hittar ni också kontaktuppgifter till alla medarbetare. Mer information hittar du här

Kundmeny
Gå till ..

Vi använder cookies för att förbättra användarupplevelsen. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du vår användning. Du kan läsa mer om hur vi använder cookies här och om hur vi arbetar med personuppgifter här.