I trafiken

Nu testas projekt MoJo!

Nu har en första demonstration av en ny mobilitetstjänst på Chalmersområdet gjorts. Projekt MoJo främjar hållbart resande bland de anställda och ökar områdets attraktivitet. Tjänsten erbjuder olika mobilitetsslag som elcyklar, elbilar och kollektivtrafik. Bokningen görs smidigt i en och samma app, EC2B. MoJo lanseras i höst och omfattar fyra mobilitetshubbar på området. De kommer att finnas vid Chalmersplatsen, Chalmers tvärgata, Sven Hultinsplats och Vasa. Chalmersfastigheter är samarbetspartner i projektet.
Läs mer här: https://www.johannebergsciencepark.com/nyheter/en-stor-dag-unikt-projekt-mojo

#chalmersfastigheter #chalmers #göteborg #projektmojo

Kontoret är stängt den 6/7-3/8

Har ni några frågor eller önskemål får ni som alltid gärna kontakta våra kundansvariga.

Vi stänger kontoret på måndag den 6 juli vecka 28 och är åter på måndag den 3 augusti vecka 32. Ni når oss alltid på 031-772 49 37 vid brådskande ärenden.

Alla vi på Chalmersfastigheter önskar er en härlig och avkopplande semester och hoppas som sagt att vi ses snart igen!

Kontoret är stängt för besökare

För att du som kund och hyresgäst ska kunna komma i kontakt med oss så sätter vi upp en telefonlista på kontorsdörren samt att vår hemsida kommer att hållas uppdaterad med information om kontorets tillgänglighet. På hemsidan hittar ni också kontaktuppgifter till alla medarbetare. Mer information hittar du här

Kundmeny
Gå till ..

Vi använder cookies för att förbättra användarupplevelsen. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du vår användning. Du kan läsa mer om hur vi använder cookies här och om hur vi arbetar med personuppgifter här.