Hos oss I trafiken

Välkommen till Chalmers nya cykelgarage!

I Kårhusets bilgarage på Chalmersplatsen har vi byggt om nio parkeringsplatser till ett funktionellt cykelgarage med plats för drygt 100 cyklar. I cykelgaraget finns elcykelbatterier, förvaringsskåp för cykelhjälmar och skoombyten, cykelpump och en fixstation. Vi har också skapat åtta stora parkeringsplatser för till exempel en cykel som du kör dina barn i. Du som studerar, forskar eller är anställd på Chalmers är välkommen att parkera din cykel i cykelgaraget.
Kontakta gärna Margaretha Andersson på margareta.andersson@chalmersfastigheter.se om du har frågor om cykelgaraget. Mer info finns även här:

https://chalmersfastigheter.se/kontakt-besok/parkering/chalmers-nya-cykelgarage

#chalmers #chalmersfastigheter #cykelgarage

Kontoret är stängt den 6/7-31/12

Har ni några frågor eller önskemål får ni som alltid gärna kontakta våra kundansvariga.

Vi stänger kontoret under jul. Ni når oss alltid på 031-772 49 37 vid brådskande ärenden.

Kontoret är stängt för besökare

För att du som kund och hyresgäst ska kunna komma i kontakt med oss så sätter vi upp en telefonlista på kontorsdörren samt att vår hemsida kommer att hållas uppdaterad med information om kontorets tillgänglighet. På hemsidan hittar ni också kontaktuppgifter till alla medarbetare. Mer information hittar du här

Kundmeny
Gå till ..

Vi använder cookies för att förbättra användarupplevelsen. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du vår användning. Du kan läsa mer om hur vi använder cookies här och om hur vi arbetar med personuppgifter här.