Lindholmen

Plugga, jobba och serva!

Bild på elbussvänthallen i Lindholmen

Nu har Cykelservicen på Campus Lindholmen öppnat för säsongen så nu kan du som pluggar eller jobbar här få hjälp med att serva cykeln under tiden. Välkommen till den tidigare elbussvänthallen i Patricia-huset på Teknikgatan där vi erbjuder massor av cykelkunskap och inspiration! Här finns cykelhållplats och drop-in cykelservice där Bike Fixx vårfixar alla cyklar, även elcyklar. Öppet vardagar kl 8-17.

– Det här är ett exempel på hur vi skapar attraktiva campus i världsklass, säger VD Nicklas Arfvidsson. Den här satsningen stämmer väl överens med de globala målen för hållbar utveckling. Som hyresvärd och fastighetsägare hoppas vi förstås att studenter, medarbetare och företag här på Campus Lindholmen ska trivas med vårt hållbarhetsarbete för god hälsa och välbefinnande.

Bild på elbussvänthallen i Lindholmen

#chalmersfastigheter #chalmers #campuslindholmen #cykelservice #mål3 #hållbarhetsarbete #hållbaracampus

Kontoret är stängt 6/7-9/8

Har ni några frågor eller önskemål får ni som alltid gärna kontakta våra kundansvariga.

Vi stänger kontoret på måndag den 6 juli vecka 28 och är åter på måndag den 9 augusti vecka 32. Ni når oss alltid på 031-772 49 37 vid brådskande ärenden.

Alla vi på Chalmersfastigheter önskar er en härlig och avkopplande semester och hoppas som sagt att vi ses snart igen.

Kundmeny
Gå till ..

Vi använder cookies för att förbättra användarupplevelsen. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du vår användning. Du kan läsa mer om hur vi använder cookies här och om hur vi arbetar med personuppgifter här.