Övrigt

Premiär för solceller på Lindholmen!

Nu har byggnaderna Svea och Saga på Campus Lindholmen slutbesiktigats och satts igång. Svea är utrustad med 259 solcellspaneler och Saga med 271 paneler. Tillsammans ger de en årlig produktion på cirka 149 000 kWh. ”Jämförelsevis räcker det till att ladda en Tesla modell S 2740 gånger per år”, kommenterar Markus Lihnell, energisamordnare på Chalmersfastigheter AB.

Kontoret är stängt för besökare

För att du som kund och hyresgäst ska kunna komma i kontakt med oss så sätter vi upp en telefonlista på kontorsdörren samt att vår hemsida kommer att hållas uppdaterad med information om kontorets tillgänglighet. På hemsidan hittar ni också kontaktuppgifter till alla medarbetare. Mer information hittar du här

Info till kunder och hyresgäster

När vi nu hamnat i en extraordinär situation får vi förlitar oss på de riktlinjer och rutiner som myndigheterna har. Chalmersfastigheter förhåller sig därför till myndigheters rekommendationer och Chalmers riktlinjer angående coronaviruset.

Chalmersfastigheter bibehåller en operativ verksamhet för våra kunder även om vi alla inte fysiskt är på plats, vi har anpassat oss så att vi på bästa sätt värnar om våra kunder och varandra. Mer information hittar du här

Kundmeny
Gå till ..

Vi använder cookies för att förbättra användarupplevelsen. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du vår användning. Du kan läsa mer om hur vi använder cookies här och om hur vi arbetar med personuppgifter här.