Okategoriserad

Undersökning av gångtrafik på Chalmers Johanneberg campus

Chalmersfastigheter och Akademiska Hus, i samarbete med SMoG (Spatial Morphology Group, avdelning Stadsbyggnad, ACE), planerar en gångtrafikmätning på Chalmers campus Johanneberg från måndag 4 november till söndag 10 november.

Chalmersfastigheter och Akademiska Hus, i samarbete med SMoG (Spatial Morphology Group, avdelning Stadsbyggnad, ACE), planerar en gångtrafikmätning på Chalmers campus Johanneberg från måndag 4 november till söndag 10 november.

Målet är att kartlägga och studera fotgängarflöden på campus för att i framtiden skapa mer inbjudande platser för sociala möte och interaktion.

Metoden som används är anonymiserad läsning av wi-fi-signaler från wi-fi-aktiverade mobiltelefoner (så kallade wi-fi probe requests). Metoden utvecklades av Bumbee Labs AB och säkerställer fullständigt anonymitet och är godkänd av Datainspektionen.

Vad du kommer att märka från detta projekt är 22 trälådor som placeras på olika platser på Chalmers Johanneberg campus under en vecka, innehållande en wi-fi-router, ett 4G-modem och ett batteri.

Vill du läsa mer på Chalmers hemsida använda då QR.-koden ovan

För mer information vänligen kontakta:
Ioanna Stavroulaki, Forskare, Spatial Morphology Group
gianna.stavroulaki@chalmers.se
0739 626830

Åsa Östlund
Strategisk fastighetsutveckling, Chalmersfastigheter
asa.ostlund@chalmersfastigheter.se
0706 395949

Var står boxarna?

I länken ser du var boxarna är utplacerade på campus

Åsa Östlund
Åsa Östlund Strategisk fastighetsutvecklare
Kontoret är stängt för besökare

För att du som kund och hyresgäst ska kunna komma i kontakt med oss så sätter vi upp en telefonlista på kontorsdörren samt att vår hemsida kommer att hållas uppdaterad med information om kontorets tillgänglighet. På hemsidan hittar ni också kontaktuppgifter till alla medarbetare. Mer information hittar du här

Info till kunder och hyresgäster

När vi nu hamnat i en extraordinär situation får vi förlitar oss på de riktlinjer och rutiner som myndigheterna har. Chalmersfastigheter förhåller sig därför till myndigheters rekommendationer och Chalmers riktlinjer angående coronaviruset.

Chalmersfastigheter bibehåller en operativ verksamhet för våra kunder även om vi alla inte fysiskt är på plats, vi har anpassat oss så att vi på bästa sätt värnar om våra kunder och varandra. Mer information hittar du här

Kundmeny
Gå till ..

Vi använder cookies för att förbättra användarupplevelsen. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du vår användning. Du kan läsa mer om hur vi använder cookies här och om hur vi arbetar med personuppgifter här.