Hos oss

Rymdveckan i Västsverige på Chalmers

Under Rymdveckan bjuder Chalmers på galaxer, glaciärer och svarta hål! ​Det är 50 år sedan den första månlandningen. Under Rymdveckan i Västsverige den 14–​22 september firas jubileet med vetenskap och kultur. På Chalmers bjuds skolor och allmänhet på galaxer och glaciärer, klimat och svarta hål, och fem internationella gästprofessorer finns på plats.

När astronauterna Neil Armstrong och Buzz Aldrin tog sina första steg på månen hade de med sig teknik från Göteborg i form av Hasselbladskameror. Nu är Chalmers tillsammans med Hasselbladstiftelsen en av arrangörerna bakom den första Rymdveckan i Västsverige. Chalmers står för många av evenemangen i Rymdveckans späckade program.

Läs mer här

https://lnkd.in/dfDRHwG

https://lnkd.in/d5QQpsR

Foto: NASA

Kontoret är stängt den 6/7-31/12

Har ni några frågor eller önskemål får ni som alltid gärna kontakta våra kundansvariga.

Vi stänger kontoret under jul. Ni når oss alltid på 031-772 49 37 vid brådskande ärenden.

Kontoret är stängt för besökare

För att du som kund och hyresgäst ska kunna komma i kontakt med oss så sätter vi upp en telefonlista på kontorsdörren samt att vår hemsida kommer att hållas uppdaterad med information om kontorets tillgänglighet. På hemsidan hittar ni också kontaktuppgifter till alla medarbetare. Mer information hittar du här

Kundmeny
Gå till ..

Vi använder cookies för att förbättra användarupplevelsen. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du vår användning. Du kan läsa mer om hur vi använder cookies här och om hur vi arbetar med personuppgifter här.