Hos oss

Bara papperspåsar vid matåtervinning

Från 1 januari 2020 ska endast papperspåsar användas vid återvinning av matavfall. Det är inte längre tillåtet att använda bioplastpåsar, enligt ett beslut av Göteborgs stad. Alla behöver hjälpas åt för att sortera matavfall rätt på Chalmers – varje år slängs det för mycket matavfall i de vanliga soporna som går till förbränning.
Matavfall är en värdefull resurs som istället för att förbrännas kan användas för att producera biogas och biogödsel. Förutom att det är bra för vår miljö är det även billigare att sortera ut och lämna matavfallet i ett separat kärl.
I lokaler där Chalmers lokalvård har ansvar används rätt påsar och lokalvården kommer också se till att inga bioplastpåsar kommer att användas i fortsättningen
Vad kan ni sortera som matavfall?
•    matrester råa och tillagade
•    frukt- och grönsaksrester
•    kött, fisk, rens och räkskal
•    ägg och bröd
•    kaffesump och kaffefilter
•    teblad och tepåsar
•    hushållspapper och servetter
Har du frågor, kontakta gärna:
Margareta Andersson
Förvaltningssamordnare på Chalmersfastigheter
031-772 62 10
margareta.andersson@chalmersfastigheter.se

Kontoret är stängt den 6/7-31/12

Har ni några frågor eller önskemål får ni som alltid gärna kontakta våra kundansvariga.

Vi stänger kontoret under jul. Ni når oss alltid på 031-772 49 37 vid brådskande ärenden.

Kontoret är stängt för besökare

För att du som kund och hyresgäst ska kunna komma i kontakt med oss så sätter vi upp en telefonlista på kontorsdörren samt att vår hemsida kommer att hållas uppdaterad med information om kontorets tillgänglighet. På hemsidan hittar ni också kontaktuppgifter till alla medarbetare. Mer information hittar du här

Kundmeny
Gå till ..

Vi använder cookies för att förbättra användarupplevelsen. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du vår användning. Du kan läsa mer om hur vi använder cookies här och om hur vi arbetar med personuppgifter här.