I trafiken

Nu kör vi grönt!

Som ett led i vårt hållbarhetsarbete välkomnar vi nu miljösmarta transporter i verksamheten. Våra tre nya elbilar av märket Renault Kangoo Express Ze ger mindre buller och nollutsläpp vid körning. Dessutom har vi nu ytterligare en bil som drivs med förnyelsebar miljödiesel, HVO 100, och som kommer att användas som beredskapsbil. HVO 100 är ett 100 procent förnybart och fossilfritt dieseldrivmedel som kan bidra till betydande minskning av CO2-utsläppen jämfört med fossil diesel.

Kontoret är stängt den 6/7-31/12

Har ni några frågor eller önskemål får ni som alltid gärna kontakta våra kundansvariga.

Vi stänger kontoret under jul. Ni når oss alltid på 031-772 49 37 vid brådskande ärenden.

Kontoret är stängt för besökare

För att du som kund och hyresgäst ska kunna komma i kontakt med oss så sätter vi upp en telefonlista på kontorsdörren samt att vår hemsida kommer att hållas uppdaterad med information om kontorets tillgänglighet. På hemsidan hittar ni också kontaktuppgifter till alla medarbetare. Mer information hittar du här

Kundmeny
Gå till ..

Vi använder cookies för att förbättra användarupplevelsen. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du vår användning. Du kan läsa mer om hur vi använder cookies här och om hur vi arbetar med personuppgifter här.