Hos oss

En hållbar julhälsning!

Vår julklapp i år går till Vägen ut! i Göteborg för deras arbete att ge fler möjlighet till ett jobb. Alla Vägen ut! företag tar emot människor för arbetsträning och arbetsrehabilitering. Vi skänker också en gåva till Fryshusets avdelning Barn till ensamma mammor i samarbete med Re:Cycle på Chalmers. Under våren 2020 kommer vi genom vår julgåva att skänka begagnade cyklar till barn och mammor. När de kommer till Re:Cycle och hämtar cykeln får de själva hjälpa till att meka med sin ”nya” cykel och vi stöttar med hjälp och säker utrustning. Vi fortsätter med hållbarhetsaktiviteter som ”Cirkulära produktflöden i byggsektorn”, Återbruk Väst och Chalmers Klimatstrategi. Vi deltar i utvecklingsprojekten LIMA, EC2 och IRIS och fortsätter vara värd för Chalmers cykeldag Re:Cycle. Välkommen in i det nya hållbarhetsåret med oss!

Kontoret är stängt den 6/7-3/8

Har ni några frågor eller önskemål får ni som alltid gärna kontakta våra kundansvariga.

Vi stänger kontoret på måndag den 6 juli vecka 28 och är åter på måndag den 3 augusti vecka 32. Ni når oss alltid på 031-772 49 37 vid brådskande ärenden.

Alla vi på Chalmersfastigheter önskar er en härlig och avkopplande semester och hoppas som sagt att vi ses snart igen!

Info till kunder och hyresgäster

När vi nu hamnat i en extraordinär situation får vi förlitar oss på de riktlinjer och rutiner som myndigheterna har. Chalmersfastigheter förhåller sig därför till myndigheters rekommendationer och Chalmers riktlinjer angående coronaviruset.

Chalmersfastigheter bibehåller en operativ verksamhet för våra kunder även om vi alla inte fysiskt är på plats, vi har anpassat oss så att vi på bästa sätt värnar om våra kunder och varandra. Mer information hittar du här

Kundmeny
Gå till ..

Vi använder cookies för att förbättra användarupplevelsen. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du vår användning. Du kan läsa mer om hur vi använder cookies här och om hur vi arbetar med personuppgifter här.