Johanneberg

Chalmers startar två nya program!

Bil på en robothand och planeten Jorden
Banner_nyaprogram2

Rädda liv och förbättra folkhälsan med hjälp av nyskapande teknik eller lär dig att hantera globala samhällsutmaningar som vår klimatpåverkan. Dessa högaktuella ämnen står i fokus för Chalmers två nya civilingenjörsutbildningar Medicinteknik och Globala system som startar hösten 2020. Vårdsektorn står inför stora utmaningar som bland annat att hålla en allt äldre befolkning frisk med knappare resurser. Med det nya programmet i medicinteknik ser Chalmers en möjlighet att utbilda civilingenjörer vars innovationer kommer att avlasta och revolutionera vården. I det nya programmet Globala system lär sig studenterna att tänka systematiskt kring globala utmaningar och hur dessa samspelar med samhället, tekniken och vår natur. Båda programmen kommer att genomföras på Campus Johanneberg där Chalmersfastigheter är fastighetsägare. Vårt fokus är att skapa bästa förutsättningar för utbildning, forskning och samverkan.

https://www.chalmers.se/sv/nyheter/Sidor/Chalmers-startar-tva-nya-program.aspx

Bildmontage Oscar Mattsson/Cumulus

Kontoret är stängt 6/7-9/8

Har ni några frågor eller önskemål får ni som alltid gärna kontakta våra kundansvariga.

Vi stänger kontoret på måndag den 6 juli vecka 28 och är åter på måndag den 9 augusti vecka 32. Ni når oss alltid på 031-772 49 37 vid brådskande ärenden.

Alla vi på Chalmersfastigheter önskar er en härlig och avkopplande semester och hoppas som sagt att vi ses snart igen.

Kundmeny
Gå till ..

Vi använder cookies för att förbättra användarupplevelsen. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du vår användning. Du kan läsa mer om hur vi använder cookies här och om hur vi arbetar med personuppgifter här.