Övrigt

Dubbla nyheter när Chalmershindret firar fem år!

På onsdag invigs Gothenburg Horse Show 2020 och som vanligt finns ​Chalmershindret på plats. Projektet drivs av Chalmersstudenter i samarbete med Gothenburg Horse Show i syfte att hitta en så ultimat språngkurva för hopphästar som möjligt. När Chalmershindret nu firar femårsjubileum tas två nya kliv – dels är tekniken för första gången baserad på maskininlärning, dels kommer de samlade mätteknikerfarenheterna från hindret att flytta in i Svenska Ridsportförbundets utbildningsanläggning på Strömsholm.

Läs mer här: https://www.chalmers.se/sv/nyheter/Sidor/Tva-nyheter-nar-Chalmershindret-firar-fem-ar.aspx

Kontoret är stängt den 6/7-3/8

Har ni några frågor eller önskemål får ni som alltid gärna kontakta våra kundansvariga.

Vi stänger kontoret på måndag den 6 juli vecka 28 och är åter på måndag den 3 augusti vecka 32. Ni når oss alltid på 031-772 49 37 vid brådskande ärenden.

Alla vi på Chalmersfastigheter önskar er en härlig och avkopplande semester och hoppas som sagt att vi ses snart igen!

Kontoret är stängt för besökare

För att du som kund och hyresgäst ska kunna komma i kontakt med oss så sätter vi upp en telefonlista på kontorsdörren samt att vår hemsida kommer att hållas uppdaterad med information om kontorets tillgänglighet. På hemsidan hittar ni också kontaktuppgifter till alla medarbetare. Mer information hittar du här

Kundmeny
Gå till ..

Vi använder cookies för att förbättra användarupplevelsen. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du vår användning. Du kan läsa mer om hur vi använder cookies här och om hur vi arbetar med personuppgifter här.